vineri, 1 martie 2013

Dr. Mirel Teodor Palada

Ieri, 28 februarie, începînd de la ora 12.00, la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative, camera 111, a avut loc susţinerea tezei de doctorat a sociologului Mirel Palada. Lucrarea prezentată s-a intitulat: "Votul la români - de la vorbă la faptă" şi a fost susţinută în faţa comisiei doctorale şi a unui numeros public. Ideea de bază a lucrării este că există diferenţe între declaraţiile de vot înainte de alegeri, comportamentul la urne şi declaraţiile de vot după alegeri, alimentate de un fenomen psihosocial numit "spirala tăcerii". Diversele afirmaţii din teză se susţin cu numeroase date colectate în aproape 100 de sondaje de opinie, majoritatea efectuate de Compania de Cercetare Sociologică şi Branding, unde Mirel Palada este fondator şi director executiv. 

În urma susţinerii, domnului Mirel Palada i s-a acordat titlul de doctor în sociologie cu calificativul "foarte bine". Îl felicit pe această cale pe vechiul meu prieten şi coleg şi îi doresc succes pe mai departe, iar pe dumneavoastră vă invit să vizitaţi blogul său intitulat Turambar.

(P.S. Ediţia a doua a romanului meu Anul terminal poate fi comandată online, urmînd sugestiile de pe această paginăFie că îmi scrieţi numele Pîtea, Pitea, Patea sau Pâtea, vă invit să îmi vizitaţi pagina oficială de web la adresa:http://sites.google.com/site/florinpitea/. Lectură plăcută!) 

2 comentarii:

M@x spunea...

Felicitări! Să fie sănătos şi să se bucure de titlu (atunci când va fi conformat de Ministerul Educaţiei)... Până atunci, deşi nu cred că este cazul, ar trebui să se ferească de "vânătorii de plagiatori" !!!

Florin Pîtea spunea...

Cum datele pe care se sprijină lucrarea au fost adunate şi analizate chiar la institutul unde este dumnealui director, vînătorii de plagiatori nu au decît să caute... în altă parte.