vineri, 29 martie 2013

O galerie fantastică

În această dimineaţă, mulţumită unui prieten virtual, am descoperit o galerie de ilustraţii SF şi fantastice de foarte bună calitate la adresa: http://jonone.cgsociety.org/gallery/722608/. Bucuria a fost cu atît mai mare cu cît artistul grafic care a creat aceste  imagini superbe este un român din Bucureşti, Ioan Dumitrescu. Unele dintre lucrările sale au o tematică space opera, altele sînt de inspiraţie fantastică, postapocaliptică, steampunk sau cyber-noir. Între altele, o creaţie a sa a apărut pe coperta numărului 4 al revistei Galileo.

Pe site-ul CG Society, domnul Ioan Dumitrescu este activ din 2005. De asemenea, puteţi vedea o a doua galerie cu lucrările dumnealui aici: http://jonone.cghub.com/images/. Vă doresc vizionare plăcută şi, dacă apreciaţi lucrările artistului Ioan Dumitrescu, recomandaţi-le şi altora - pentru că lucrurile bune nu se tac.

(P.S. Ediţia a doua a romanului meu Anul terminal poate fi comandată online, urmînd sugestiile de pe această paginăFie că îmi scrieţi numele Pîtea, Pitea, Patea sau Pâtea, vă invit să îmi vizitaţi pagina oficială de web la adresa: http://sites.google.com/site/florinpitea/. Lectură plăcută!) 

Niciun comentariu: