joi, 27 septembrie 2012

Ţesătorul la gazetă

Aseară, prin amabilitatea domnului George Sagy Sauciuc, am aflat că a apărut un nou număr din Gazeta SF. Veţi găsi acolo un editorial de Mircea Nanu-Muntean scris... ca la carte, un articol de Oliviu Crâznic despre romanul său premiat ...Şi la sfârşit a mai rămas coşmarul, o mulţime de povestiri şi schiţe, precum şi articole dedicate criticii literare, filmului, benzilor desenate şi jocurilor video. De asemenea, veţi găsi şi o cronică a romanului Deep State de Walter Jon Williams scrisă de subsemnatul.

În altă ordine de idei, tot aseară domnul Ştefan Ghidoveanu a anunţat pe blogul său, Moshul SF, că va lansa la târgul de carte Gaudeamus o antologie intitulată Cele 1001 de scorneli ale Moshului SF. Anunţul include o primă versiune a copertei şi lista autorilor antologaţi. Alături de nume mari ale ficţiunii speculative româneşti, ca Liviu Radu, Ştefana Czeller, Cristian M. Teodorescu, Ana-Veronica Mircea sau Oliviu Crâznic se află (ultimul pe listă, cu voia dumneavoastră) Ţesătorul. Sper să ne vedem cu bine la lansarea antologiei.

(P.S. Noul meu roman Anul terminal poate fi comandat acum online de pe site-ul Editurii Audiosfera, aici. Fie că îmi scrieţi numele Pîtea, Pitea, Patea sau Pâtea, vă invit să îmi vizitaţi pagina oficială de web la adresa: http://sites.google.com/site/florinpitea/. Lectură plăcută!)

2 comentarii:

Maria spunea...

Nu am mai vazut pana acum site-uri de forma sites.google.ro , asta e ceva mai ciudat pentru mine si credema ca am vazut mii de blog-uri wordpress...
Chiar daca este o optiune free daca nu ma insel.

Florin Pîtea spunea...

@Maria Într-adevăr, este o opţiune gratuită de la Blogspot.