duminică, 1 iulie 2012

O altă recenzie a antologiei "Dincolo de noapte"

Astăzi, 1 iulie, mulţumită scriitorului şi antologatorului Oliviu Crâznic, am aflat că a apărut o nouă recenzie pe marginea antologiei Dincolo de noapte pe blogul "Fata din lună" al domnişoarei Teodora Gheorghe. Între altele, iată un pasaj care m-a umplut de bucurie:

"Florin Pîtea ne arată drumul către "Văgăuna bîntuită" prin ochii protagonistului său, un călugăr medieval care face o descoperire surprinzătoare într-un loc părăsit. Căutând un refugiu în sihăstrie, slujitorul Domnului are parte de o revelaţie desprinsă din inima fantasticului. De remarcat este stilul cronicăresc în care este scrisă povestea, oferind un aer de autenticitate scrisorii pe care cititorul o va parcurge cu înflăcărata curiozitate a unui căutător de comori ascunse."

Vă invit să parcurgeţi întreaga recenzie, intitulată "12 motive pentru a citi Dincolo de noapte sau impresiile mele la... gotic", aici.

(P.S. Fie că îmi scrieţi numele Pîtea, Pitea, Patea sau Pâtea, vă invit să îmi vizitaţi pagina oficială de web la adresa: http://sites.google.com/site/florinpitea/. Lectură plăcută!)

Niciun comentariu: