sâmbătă, 31 martie 2012

Sfadă sau literatură?

Ieri, 30 martie 2012, în săptămînalul Observator cultural a apărut un articol de Cătălin Badea Gheracostea intitulat "Ce este un RomCon?" Acest articol este primul dintr-o serie numită "SFada cu literatura". În esenţă, colegul meu braşovean prezintă clar şi succint două evenimente culturale recente, tîrgul de carte SF Final Frontier II de la Bucureşti şi Zilele Helion de la Timişoara, unde s-a organizat şi consfătuirea naţională RomCon 2012. Puteţi citi şi dumneavoatră acest articol aici. De asemenea, dacă doriţi să aflaţi mai multe despre temele pe care Cătălin Badea Gheracostea le va trata în "SFada cu literatura", vă invit să parcurgeţi un interviu pe care dumnealui l-a acordat săptămîna aceasta publicaţiei Galileo Online.

(P.S. Fotografia care însoţeşte această ştire a fost preluată de pe Galileo Online şi apare aici cu acordul redactorului-şef Michael Haulică. Fie că îmi scrieţi numele Pîtea, Pitea, Patea sau Pâtea, vă invit să îmi vizitaţi pagina oficială de web la adresa: http://sites.google.com/site/florinpitea/. Lectură plăcută!)

Un comentariu:

Auto Iasi spunea...

Buna, iti scriu in speranta unui schimb de linkuri. Daca doresti sa faci un schimb cu http://auto-iasi.blogspot.com/ lasa-mi un comentariu cu titlul pe care il doresti si linkul
O zi buna iti doresc