duminică, 7 februarie 2010

Am început să lucrez la un nou roman

Se tot întîmplă de vreo două săptămîni încoace să adaug aproape zilnic idei, schiţe de personaje, scene de acţiune şi elemente de fundal la un proiect. Aseară am structurat aceste elemente într-un plan în vederea scrierii unui nou roman. Cam acesta este şi motivul pentru care nu am mai postat recenzii pe blog în ultimul timp. Voi reveni cu detalii despre noul meu roman la momentul potrivit.

(P.S. Fie că îmi scrieţi numele Pîtea, Pitea, Patea sau Pâtea, vă invit să îmi vizitaţi pagina oficială de web la adresa: http://sites.google.com/site/florinpitea/. Lectură plăcută!)

7 comentarii:

Vero spunea...

Inspiraţie, spor şi succes!

Florin Pîtea spunea...

@Vero Mulţumesc pentru urare. De inspiraţie chiar nu ţin minte să fi dus lipsă vreodată. Cu transpiraţia nu stau chiar atît de bine, în schimb... :D

Anonim spunea...

Povestirile SF m-au incantat de-a lungul adolescentei , ca urmare pe la varsta de 13 ani am scris o mica povestioara sf , daca pot sa ii spun sf .Ea , povestea se afla pe blogul: http://adevaruriuniversale.blogspot.com/search/label/povestire%20SF
As fi onorata daca ati putea sa o cititi , bineinteles cand veti avea timp mai mult la dispozitie. Nu e cine stie ce , dar mi-ar placea sa aflu de la cineva o mica parere .
O zi frumoasa si succes !

Ştefana Cristina Czeller spunea...

Sa fie intr-un ceas bun!

Florin Pîtea spunea...

@ Melissa Cînd aveam 13 ani, nu scriam proză atît de bine - nici pe departe. :D

@Stefy Mulţumesc pentru urare. Pe măsură ce se va dezvolta proiectul, am să mai pun cîte un anunţ.

Anonim spunea...

Multumesc ! ;)
Atunci , am fost impresionata de povestea prabusirii navetei Challenger. De aici si inspiratia . As putea spune ca am scris-o in memoria celor care au fost la bordul navetei.
Insa acum nu as mai fi in stare sa scriu ceva . Sunt in etapa in care ma delectez cu scrierile altora , care o fac mult mai bine decat as putea sa o fac eu.

O zi frumoasa!

Laura Iancu spunea...

astept cu nerabdare :)Chiar ma intrebam cand o sa sclipeasca dintr-un raft un titlu nou Pîtea