sâmbătă, 28 ianuarie 2012

Interviu cu un ţesător

Nu toată lumea ţine să realizeze un interviu cu un vampir. Domnişoara Mona Ardeleanu, director de comunicare la Ozone Homes, a preferat să realizeze un interviu cu un ţesător pentru blogosphera.ro. Puteţi şi dumneavoastră să îl parcurgeţi la adresa: http://blogosphera.ro/vip-blogger/interviu-cu-florin-pitea/. Vă doresc lectură plăcută.

(P.S. Fie că îmi scrieţi numele Pîtea, Pitea, Patea sau Pâtea, vă invit să îmi vizitaţi pagina oficială de web la adresa: http://sites.google.com/site/florinpitea/. Lectură plăcută!)

2 comentarii:

Unknown spunea...

Bună ziua
Mă iertați că vă deranjez, vin cu rugamintea la d-voastră să ne sprijiniti cu un logo campania umanitară ”Să fim oameni...”( http://safimoameni.blogspot.com/) Dorind din această campanie să ajutam cât mai mulți copii.Aștept răspunsul d-voastră la pagina de e-mail safimoameni@yahoo.com.Vă rog să-mi trimiteți și link-ul blogului d-voastră
Vă mulțumesc frumos!
Împreună putem schimba vieții!
Campanie initiata de site-ul Pantocrator.ro

Florin Pîtea spunea...

Am adăugat în blogroll o hiperlegătură către blogul http://safimoameni.blogspot.com. De asemenea, vă doresc succes pe mai departe cu această campanie umanitară.